Iedere zomervakantie organiseert het rekenteam van het Graafschap College ‘Rekenen op de Zomerschool’. Deze rekenweken zijn speciaal bedoeld voor (aankomend) studenten die na de zomervakantie starten op het Graafschap College en niet zo goed zijn in rekenen. Het rekenprogramma op de Zomerschool is voor studenten helemaal gratis. Studenten kunnen kiezen uit twee periodes, namelijk: twee weken aan het begin of twee weken aan het einde van de zomervakantie. In 2017 zijn dat de weken 28+29 en 33+34.

Studenten hebben van maandag tot en met donderdag les van 9.30 tot 14.30 uur. We werken zowel in groepjes als individueel aan rekenopdrachten. Er is veel tijd voor het stellen van vragen en het oefenen van bepaalde vaardigheden. We zorgen voor afwisseling in werkvormen en praktische opdrachten. We werken hard, maar we zorgen er ook voor dat studenten een leuke tijd hebt. Studenten krijgen les van gekwalificeerde, ervaren rekendocenten.

De lessen vinden plaats op het Graafschap College, locatie Julianaplein. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met: zomerschool@graafschapcollege.nl.

Aanmelden

Om verzekerd te zijn van een plekje kunnen studenten zich het best zo spoedig mogelijk aanmelden. Dit kan via het formulier op de website van het Graafschap College of door een e-mail te sturen naar zomerschool@graafschapcollege.nl. De student moet in deze e-mail wel zijn/haar naam, zijn/haar huidige school, (privé)e-mailadres, telefoonnummer of mobiele nummer vermelden én aangeven voor welke periode hij/zij zich aanmeldt. Wanneer de student het formulier op de website invult, ontvang hij/zij automatisch een e-mail met een bevestiging van de aanmelding. LET OP: dit wil nog niet zeggen dat hij/zij is toegelaten, daarover wordt apart een bericht verstuurd.

De flyer van Zomerschool vind je bij onze Algemene documenten.

Reageren