Op 29 en 30 november en 1 december vindt de jaarlijkse Scholenmarkt plaatst op het Graafschap College. Zoals aangekondigd tijdens de laatste decanenbijeenkomst, is het Graafschap College voornemens bezoekers van de Scholenmarkt te vragen zich vooraf online te registeren door onder andere hun naam, e-mailadres en informatie over interesses achter te laten. Met behulp van deze gegevens kunnen leerlingen beter worden begeleid tijdens hun oriëntatiefase.

Onder andere in het kader van het terugdringen van het voortijdig schoolverlaten hecht het Graafschap College aan de juiste student op de juiste plek. Het toelatingsbeleid van het Graafschap College is hier al op gericht door gebruik te maken van zorgvuldige procedures. Het Graafschap College wil leerlingen in de oriëntatiefase ondersteunen bij het maken van een goede keuze. De registratie biedt niet alleen voordelen voor de aankomende studenten. Ook voor jou als decaan is de online registratie interessant, omdat het Graafschap College de informatie over de aanwezigheid van jouw leerlingen met je deelt.  Handig, wanneer het bezoeken van de Scholenmarkt op jouw school bijvoorbeeld een verplicht onderdeel is.

Binnenkort lees je hier meer over de wijze waarop leerlingen zich voor de Scholenmarkt moeten registreren.

Reageren