Dat is het thema van het Diner Pensant dat Achterhoek VO en het Graafschap College op woensdag 16 november organiseren op het Gerrit Komrij College in Winterswijk. Vorig jaar sloegen Achterhoek VO en het Graafschap College de handen ineen en organiseerden een gezamenlijk Diner Pensant. Dat bleek een groot succes! De deelnemers beoordeelden de bijeenkomst als zeer waardevol. Daarom organiseren we dit jaar opnieuw gezamenlijk een Diner Pensant.

In gesprek over en mét jongeren

Een groot verschil is dat we dit jaar onze krachten bundelen met die van jongeren. We gaan dus niet alleen in gesprek over jongeren, maar ook mét jongeren. Zo spelen de regionale jongerenorganisaties Achterhoek2020 Jong, Jong Management, Achterhoek Werkt, Centrum Voor Jong Ondernemen (CVJO), Plattelands Jongeren Gelderland en Young GC een belangrijke rol in het programma van dit jaar.

Aantrekkelijk programma

Het belooft een boeiende middag te worden met een aantal verrassende elementen. En een heerlijk diner verzorgd door leerlingen en docenten van het Gerrit Komrij College.

Na afloop volgt een verslag. Houd hiervoor het Decanenplatform in de gaten!

Reageren