Op donderdag 2 februari houdt het team Entree van het Graafschap College (sector Educatie & Participatie) een informatiebijeenkomst over de Entree-opleiding. De bijeenkomst is bedoeld voor alle partijen die leerlingen (kunnen) aanleveren aan het Entree-onderwijs.

Omdat de Entree-opleiding een relatief nieuwe opleiding is, kunnen we ons voorstellen dat er bij medewerkers van bijv. praktijkonderwijs, vmbo-scholen en profijtscholen vragen zijn over de opzet en uitvoering van het Entree-onderwijs. Tijdens de bijeenkomst vertellen daarom opleidingsmanager Entree Hans Assink en zorg- en loopbaandecaan Entree Helmy van den Berk over uiteenlopende aspecten van de opleiding. Ook is er natuurlijk ruimte om vragen te stellen.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 2 februari van 15.00 tot 16.30 uur. Locatie: Julianaplein2, 7001 HG  Doetinchem. Vanaf 14.45 uur wordt u ontvangen door onze Entree-leerlingen, met een kopje koffie of thee.

Aanmelden voor de bijeenkomst is niet nodig. Mocht u van tevoren toch contact willen, mail dan naar:

Hans Assink, h.assink@graafschapcollege.nl, of

Helmy van den Berk, h.vandenberk@graafschapcollege.nl

Reageren