3, 4 en 7 februari open dagen Graafschap College

Dit jaar vinden de open dagen van het Graafschap College in Doetinchem (meerdere locaties) plaats op vrijdag 3 februari van 16.00 – 20.00 uur en zaterdag 4 februari van 10.00 – 13.00 uur. Leerlingen die de locatie in Groenlo willen bezoeken, zijn van harte welkom op dinsdag 7 februari van 16.00 – 20.00 uur.

Tijdens de open dagen krijgen leerlingen uitgebreide informatie over onze opleidingen en is er gelegenheid om vragen te stellen. Niet alleen docenten zijn aanwezig om de bezoekers te woord te staan, ook onze studenten vertellen over hun ervaringen op het Graafschap College.

Op onze website hebben we een speciale pagina aangemaakt over de open dagen. Daar is actuele en uitgebreide informatie te vinden, bijvoorbeeld over geopende locaties, parkeermogelijkheden en de pendelbus. Maar ook over leuke activiteiten en demonstraties die bezoekers niet mogen missen en onze win-actie. Ook via Facebook kunnen leerlingen op de hoogte blijven van voorlichtingsinformatie, updates vanuit de verschillende opleidingen en wijzigingen in het programma en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Reageren