De spotlightsite Techniek & Informatica is gelanceerd. Deze nieuwssite is onder andere bedoeld voor aankomende studenten die zich willen oriënteren op een opleiding op het gebied van techniek en informatica. Op de site staat het laatste nieuws over onder andere de sector, de opleidingen en het opleidingsaanbod. Bovendien zijn er leuke foto’s en filmpjes te zien van projecten waar studenten van het Graafschap College met veel passie en plezier aan werken. Ook is de site hét platform waar talenten en ambities worden gedeeld en bezoekers op de hoogte worden gehouden van de laatste trends en ontwikkelingen in de technische branches. Via het contactformulier op de site kunnen leerlingen onder andere vragen stellen over de opleidingen en projecten.

Naast de spotlightsite van Techniek & Informatica hebben ook de richtingen Sport en bewegen en Retail en commercie een spotlightsite. Bovendien zijn op dit moment nieuwe spotlightsites in de maak. Blijf via onze website op de hoogte!

 

Reageren