Op 3 en 4 februari organiseerde het Graafschap College open dagen op verschillende locaties in Doetinchem. De locatie in Groenlo opende op 7 februari haar deuren. In totaal lieten ruim 4.000 toekomstige studenten en hun ouders zich informeren over de verschillende opleidingen.

In gesprek met docent én student

Alles werd uit de kast gehaald om de bezoekers een goed beeld te geven van de school en de opleidingen. Op alle locaties waren zowel studenten als docenten aanwezig om de aankomende studenten voor te lichten over de inhoud van de opleidingen. Maar naast praten, was er vooral veel te zien, te doen en te proeven.

Studentbegeleiding

Op de hoofdlocatie was dit jaar een speciale stand ingericht over studentbegeleiding en konden toekomstige studenten verschillende presentaties volgen over bijvoorbeeld studiefinanciering en rekenbegeleiding.

Sfeerimpressie open dagen

Meer informatie of aanmelden?

Op de website van het Graafschap College kunnen leerlingen meer informatie vinden over het opleidingsaanbod van het Graafschap College en zich aanmelden voor een profiel. Dat kan door naar het gewenste profiel te gaan en daar op de button ‘aanmelden’ te klikken. Aanmelden betekent niet automatisch dat een leerling wordt toegelaten. Kijk hier voor meer informatie over aanmelden.

Reageren