Extra informatieavonden Sport en bewegen 30 maart en 15 juni a.s.

Voor de vmbo-leerlingen die de keuze voor een vervolg opleiding voor komend schooljaar nog niet hebben gemaakt, hun huidige route heroverwegen  vanwege tegenvallende resultaten of een gewijzigde belangstelling hebben, organiseert Sport en Bewegen extra informatie avonden op 30 maart en 15 juni 2017 van 17.00 – 20.00 uur (locatie Houtmolenstraat).

Wij willen u graag deze extra informatieavonden onder de aandacht brengen zodat u deze mee kunt nemen in uw voorlichting.

Voor wie zijn deze extra informatieavonden bedoeld:

  1. De laatbeslissers van het VMBO, het gaat dan om leerlingen die nog twijfelen en wellicht behoefte hebben aan een extra informatiemoment om alsnog een keus te maken voor een MBO-opleiding
  2. VMBO leerlingen die aanvankelijk opteren voor HAVO, maar er pas later achter komen dat een MBO-opleiding beter bij hen past
  3. HAVO-4 leerlingen waarvan duidelijk wordt dat ze het vierde jaar niet succesvol gaan afronden
  4. HBO-studenten die hun propedeuse niet behalen en meer kansen hebben via de MBO-route
  5. Doorstromers of overstappers vanuit andere MBO-opleidingen.

Wat te verwachten?

De opzet van de informatieavond is kleinschalig en persoonsgericht. Docenten en studenten van de opleiding zullen belangstellenden persoonlijk te woord staan om zo iedereen optimaal te kunnen ondersteunen in het maken van een verantwoorde opleidingskeuze.

Aanmelden

We stellen het op prijs als belangstellende zich aanmelden, maar stellen dit niet verplicht. Vrije inloop is dus ook mogelijk. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier op onze website.

Let op! Op 15 juni zullen ook andere opleidingen van de sector Zorg, Welzijn & Sport een extra informatieavond organiseren, zowel op de locatie in Groenlo als op de locatie op het hoofdgebouw aan de Kennedylaan in Doetinchem. Nadere informatie volgt.

Voor meer leuke achtergrond informatie over onze Sport en Bewegen opleidingen, wijzen wij u ook graag op onze Spotlight site.

Reageren