Wachtlijst voor profielen Mediavormgever en Medewerker ICT

Het maximaal aantal aanmeldingen voor de profielen Mediavormgever (niveau 4) en Medewerker ICT (niveau 2) is bereikt. Dat betekent dat potentiële studenten die zich vanaf nu aanmelden voor een van deze profielen op een wachtlijst terechtkomen. In april vindt voor beide profielen de eerste ronde toelatingsgesprekken plaatst. Als er naar aanleiding van deze gesprekken opleidingsplaatsen beschikbaar komen, kan het zijn dat deze leerlingen alsnog worden uitgenodigd voor een toelatingsgesprek.

We willen dat onze opleidingen optimaal aansluiten op de vraag van de arbeidsmarkt en dat er voldoende stageplaatsen beschikbaar zijn voor onze studenten. Daarom geldt voor een aantal profielen, waaronder de profielen Mediavormgever en Medewerker ICT, een beperkte toelating en is er een maximaal aantal plaatsen beschikbaar.
We adviseren leerlingen, die zich willen aanmelden voor een van deze profielen, zich ook aanmelden voor een ander (gerelateerd) profiel, bijvoorbeeld Medewerker beheer ICT (niveau 3), ICT-beheerder (niveau 4) of Applicatie- en mediaontwikkelaar (niveau 4).

Voor meer informatie over de wachtlijst bij beide profielen, kan contact worden opgenomen met Loes Bus (l.bus@graafschapcollege.nl).

Reageren