Doe-dag bij opleiding Defensie

Op woensdag 13 december van 8.30 – 15.30 uur organiseert het Graafschap College een Doe-dag voor de opleiding Defensie (veva). Vmbo-leerlingen, die geïnteresseerd zijn in deze opleiding, zijn van harte welkom om deze actieve dag mee te maken op onze locatie Grutbroek (Grutbroek 17, 7008 AK Doetinchem).

Programma

Tijdens de Doe-dag krijgen de deelnemers een presentatie over de opleiding (wat gaan ze leren en wat kunnen ze verwachten), maar gaan ze ook aan de slag. Zo kunnen ze uitproberen hoe het is om met een rugzak op te marcheren en hoe je je kunt verplaatsen met behulp van een kaart en kompas. Docenten, militaire instructeurs en studenten zijn aanwezig om vragen van de vmbo-leerlingen te beantwoorden.

Vooraf aanmelden

Om deel te kunnen nemen aan de Doe-dag moeten studenten zich vóór 9 december a.s. aanmelden bij Erica Fleur (e.fleur@graafschapcollege.nl). Er kunnen maximaal 200 leerlingen deelnemen. Leerlingen die meedoen aan de dag moeten zelf een handdoek, sportkleding, sportschoenen en een lunchpakket meenemen.

Reageren