Online registreren Scholenmarkt ’17

Op 28, 29 en 30 november a.s. vindt de jaarlijkse Scholenmarkt plaats op het Graafschap College. Net als vorig jaar vraagt het Graafschap College bezoekers van de Scholenmarkt zich vooraf online te registreren door onder andere hun naam, e-mailadres en informatie over interesses achter te laten. Met behulp van deze gegevens kunnen leerlingen beter worden begeleid tijdens hun oriëntatiefase.

Onder andere in het kader van het terugdringen van het voortijdig schoolverlaten hecht het Graafschap College aan de juiste student op de juiste plek. Het toelatingsbeleid van het Graafschap College is hier al op gericht door gebruik te maken van zorgvuldige procedures. Het Graafschap College wil leerlingen in de oriëntatiefase ondersteunen bij het maken van een goede keuze. De registratie biedt niet alleen voordelen voor aankomende studenten. Ook voor jou als decaan is de online registratie interessant, omdat het Graafschap College de informatie over de aanwezigheid van leerlingen tijdens de Scholenmarkt naderhand via het Decanenplatform met je deelt. Handig, wanneer het bezoeken van de Scholenmarkt op jouw school bijvoorbeeld een verplicht onderdeel is.

Binnenkort volgt via het Decanenplatform meer informatie over het moment en de wijze waarop leerlingen zich kunnen registreren.

Reageren