Gestart: Online registreren Scholenmarkt ’17

Op 28, 29 en 30 november vindt de jaarlijkse Scholenmarkt plaatst op het Graafschap College. Het Graafschap College is al vele jaren de locatie voor de Scholenmarkt en opent graag zijn deuren voor oriënterende leerlingen en hun ouders/verzorgers. Net als vorig jaar vraagt het Graafschap College bezoekers zich vooraf online te registreren door onder andere hun naam, e-mailadres en informatie over interesses achter te laten. Met behulp van deze gegevens kunnen leerlingen beter worden begeleid tijdens hun oriëntatiefase. Leerlingen kunnen bijvoorbeeld worden geïnformeerd over voor hen interessante opleidingen en open dagen / meeloopdagen van het Graafschap College. Registreren voor de Scholenmarkt is niet verplicht.

Meer informatie over de sessies die gegeven worden tijdens de Scholenmarkt en het online registratieformulier zijn te vinden op de website van het Graafschap College. Ook via Facebook kunnen studenten op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Er is een evenementenpagina aangemaakt die studenten informeert over de verschillende sessies en eventuele wijzigingen in het programma, maar ook de mogelijkheid biedt om vragen te stellen.

Reageren