Help jij mee aan het verbeteren van onze website?

Het Graafschap College hecht waarde aan de juiste student op de juiste plek. Daarom willen wij leerlingen in de oriëntatiefase zo goed mogelijk ondersteunen bij het maken van een goede keuze.
Een van de middelen die leerlingen gebruiken in de oriëntatie, is onze website. Het is dus belangrijk dat deze geheel geoptimaliseerd is naar de wensen en behoeften van de aankomende leerlingen. Om deze wensen en behoeften te achterhalen, heb ik een onderzoek opgesteld dat ik de komende twee weken (20 – 30 november) graag wil afnemen onder jouw derde- en vierdeklassers! Help je mij bij het verbeteren van de website, zodat leerlingen beter begeleid kunnen worden naar de juiste plek?

Wat houdt het onderzoek in?

Het onderzoek zal bestaan uit een schriftelijke enquête, waarbij de leerlingen de website van het Graafschap College voor zich houden op hun computer, laptop of tablet en korte opdrachten
uitvoeren. Dit zal ongeveer 30 minuten duren. Het is uiteraard mogelijk dat ik het onderzoek zelf kom brengen en afnemen. Je mag het natuurlijk ook zelf uitprinten en opsturen of meenemen naar de Scholenmarkt. Aan jullie de keuze! Wil je mij helpen? Neem dan telefonisch contact op, of per mail.

Ik hoor graag van jullie!

Met vriendelijke groet,

Jolein van Leeuwen
Stagiair team Marketing & Communicatie
Graafschap College
Tel. 06 43521002
j.vanleeuwen@graafschapcollege.nl

Reageren