Mooie resultaten in de Keuzegids Mbo 2018

De Keuzegids Mbo 2018 is vandaag verschenen en we zijn trots op de resultaten! Het Graafschap College heeft het over de hele linie goed gedaan en we hebben maar liefst 15 Topopleidingen. Deze opleidingen hebben het predicaat Topopleiding ontvangen, omdat zij een score van 75 of meer hebben in de gids.

De Topopleidingen 2018 op een rij:

De opleiding Verzorgende-IG is zelfs uitgeroepen tot de nummer 1 van Nederland!

We feliciteren de opleidingsteams, de stage-instellingen en de studenten met dit mooie resultaat!

De Keuzegids Mbo wordt jaarlijks uitgegeven. De gids beoordeelt de behaalde resultaten op grond van cijfers van het ministerie van Onderwijs en op grond van de JOB-enquête. Dit is een tweejaarlijks tevredenheidsonderzoek, waarbij studenten een oordeel geven over de kwaliteit van hun opleiding. Ondanks het mooie resultaat blijft het Graafschap College werken aan de kwaliteit van het onderwijs en de tevredenheid van studenten.

Reageren