2, 3 en 6 februari open dagen Graafschap College

Dit jaar vinden de open dagen van het Graafschap College in Doetinchem (meerdere locaties) plaats op vrijdag 2 februari van 16.00 – 20.00 uur en zaterdag 3 februari van 10.00 – 13.00 uur. Leerlingen die de locatie in Groenlo willen bezoeken, zijn van harte welkom op dinsdag 6 februari van 16.00 – 20.00 uur.

Tijdens de open dagen krijgen leerlingen uitgebreide informatie over onze opleidingen en is er gelegenheid om vragen te stellen. Niet alleen docenten zijn aanwezig om de bezoekers te woord te staan, ook onze studenten vertellen over hun ervaringen op het Graafschap College.

Meer informatie op de website en Facebook

Op onze website hebben we speciale pagina’s aangemaakt over de open dagen. Daar is actuele en uitgebreide informatie te vinden, bijvoorbeeld over deelnemende locaties, parkeermogelijkheden en de pendelbus. Maar ook over leuke activiteiten en demonstraties die bezoekers niet mogen missen. Ook via Facebook kunnen leerlingen op de hoogte blijven van voorlichtingsinformatie, updates vanuit de verschillende opleidingen en wijzigingen in het programma en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Registreren voor de open dagen

Dit jaar verzoeken we leerlingen zich vooraf te registreren. Dit kan via het registratieformulier op onze website.
Net zoals tijdens de Scholenmarkt ontvangen ze dan per e-mail een e-ticket die hen op alle dagen toegang geeft. De e-ticket wordt gescand bij de ingang van de deelnemende locaties.

Jubileum win-actie

Het Graafschap College bestaat dit jaar 25 jaar en dat vieren we natuurlijk uitgebreid!
Tijdens onze open dagen proberen we onze bezoekers altijd al een ‘VIP-gevoel’ te geven, maar in dit jubileumjaar pakken we extra uit en geven we 25 VIP-arrangementen weg! Leerlingen kunnen zich via het deelnameformulier op de website opgeven.

Reageren