Eerste editie WERKT! is uit

WERKT! is hét nieuwe relatiemagazine van het Graafschap College, dat voortaan twee keer per jaar verschijnt (voorjaar en najaar) in een oplage van 5.000. Het magazine wordt verspreid onder bedrijven en instellingen waar het Graafschap College een relatie mee heeft. Met het magazine wil het Graafschap College relaties informeren, inspireren en zorgen voor verbinding, met als doel co-creatie en samenwerking te stimuleren.

In dit nummer

De eerste editie is een themanummer: het 25-jarig bestaan van het Graafschap College en het afscheid van bestuursvoorzitter René van Gils staan centraal in het blad. Er wordt teruggeblikt, maar zeker ook vooruitgekeken. Zowel relaties, studenten en medewerkers komen aan het woord. In de eerste uitgave is er o.a. aandacht voor de opleiding Smart Industry, de bouw van de nieuwe locatie Sportpark Zuid, de individualisering van de zorg en de ontwikkeling die de vavo-opleiding de afgelopen 25 jaar heeft doorgemaakt. Verder blikt René van Gils terug op 25 jaar Graafschap College en gaat hij in het opleidingsrestaurant van het Graafschap College aan tafel met drie gasten: Loes van der Meijs, Jeanette Derksen en Martin Stor. Mirjam Koster, de nieuwe voorzitter van het college van bestuur, beantwoordt in de rubriek VRAAGT een vraag van René van Gils en u leest een uitgebreid artikel over de internationalisering van het onderwijs binnen het Graafschap College en het werk van praktijkopleider Sanne Bonkink van AMI Kappers in Borculo.

Leuke extra’s

WERKT! is meer dan alleen een relatiemagazine in print. Volg de Facebookpagina, het YouTubekanaal of bekijk het magazine digitaal voor leuke extra’s, zoals foto’s van de making of en leuke video’s.

Vragen, opmerkingen of suggesties?

Natuurlijk zijn we erg benieuwd wat u van de eerste editie van ons relatiemagazine vindt! Heeft u opmerkingen, tips voor interessante onderwerpen of een vraag? Mail de redactie! Geen relatiemagazine ontvangen, maar wel interesse? Laat uw gegevens achter!

Reageren