Rekenen op de Zomerschool

Iedere zomervakantie organiseert het rekenteam van het Graafschap College ‘Rekenen op de Zomerschool’. Deze rekenweken zijn speciaal bedoeld voor (aankomend) studenten die na de zomervakantie starten op het Graafschap College en niet zo goed zijn in rekenen. Het rekenprogramma op de Zomerschool is gratis! Studenten kunnen kiezen tussen twee periodes, namelijk: twee weken aan het begin of twee weken aan het einde van de zomervakantie. In 2018 zijn dat de weken 28+29 en 33+34. De lessen vinden van maandag tot en met donderdag van 9.30 tot 14.30 uur plaats, op locatie Julianaplein in Doetinchem.

De schooldag

De lessen worden verzorgd door gekwalificeerde, ervaren rekendocenten. Er wordt zowel in groepjes als individueel gewerkt aan rekenopdrachten. Er is veel tijd voor het stellen van vragen en het oefenen van bepaalde vaardigheden. De docenten zorgen voor afwisseling in werkvormen en praktische opdrachten. Er wordt hard gewerkt, maar het is ook een leuke tijd! Zo wordt iedere dag voor een lekkere lunch gezorgd. Na afloop van de rekenweken ontvangen de deelnemers een certificaat.

Aanmelden

Om verzekerd te zijn van een plekje raden we aankomende studenten aan zich zo snel mogelijk aan te melden. Dan kan via de website.

Meer informatie?

Stuur een e-mail naar: zomerschool@graafschapcollege.nl 

Reageren