Informatieavond vavo

De eindexamens (eerste tijdvak) zijn weer achter de rug en dat betekent voor sommige vo-leerlingen dat het vavo als optie in beeld komt. Voor iedereen die overweegt een opleiding of enkele vakken binnen het vavo te gaan volgen, is er donderdag 28 juni a.s. een informatieavond over het vavo op het Graafschap College.

Op de avond wordt informatie gegeven over de manier van werken binnen het volwassenenonderwijs, de verschillende opleidingen (vmbo-tl, havo en vwo), profielkeuze, studentbegeleiding, uitbesteding, etc. Het hele docententeam is aanwezig om toelichting te geven en vragen te beantwoorden. Ook aanwezig zijn de zorg- en loopbaandecaan van het vavo en een aantal specialisten op het gebied van studentbegeleiding (trajectbegeleider, ambulant begeleider, orthopedagoog).

Iedereen die belangstelling heeft, is van harte welkom op donderdag 28 juni, van 19.00 tot 21.00 uur. Locatie: Julianaplein 2, 7001 HG  Doetinchem.

Op deze pagina van het decanenplatform vind je informatie over het vavo en verschillende documenten die nuttig kunnen zijn voor leerlingen die zich willen aanmelden voor een vavo-opleiding op het Graafschap College.

Reageren