Tweede editie relatiemagazine WERKT! uit

Deze week ontvangen onze relaties het tweede nummer van ons magazine WERKT!. Voor het eerst verschijnt het relatiemagazine niet alleen in print, maar is het ook online beschikbaar. In het online magazine zijn leuke extra’s, zoals video’s, foto’s, uitgebreide artikelen en beelden van de making-of te zien. Om nog beter aan te sluiten op de interesses van onze relaties verschijnt het magazine vanaf nu in vier edities: Techniek & Informatica, Economie & Dienstverlening, Zorg, Welzijn & Sport en Educatie & Participatie. De cover, achterzijde en het artikel in de rubriek ‘De + van … ‘ zijn per editie aangepast aan de betreffende sector. Met het magazine willen we onze relaties informeren, inspireren en zorgen voor verbinding. Dit met als doel co-creatie en samenwerking te stimuleren. Zowel relaties, studenten en medewerkers komen aan het woord.

In dit nummer

In deze editie is het thema ‘talent’ de rode draad. Zo KOOKT Sarien Shkolnik met Dagmar Blom, Sara Vriezen en Nono Poels een heerlijke maaltijd en praat zij ondertussen met hen over de thema’s ‘talentontwikkeling’ en ‘Samen-Leren-Delen’. Moira Oosterdijk van Optimaal FM, die tijdens het Talentengala werd gekozen als ‘Beste praktijkopleider’ SPREEKT. Maar er komen meer talenten aan het woord! Bijvoorbeeld Tonny ten Barge, conciërge op de locatie Winterswijk en ‘Beste medewerker’, die het voorwoord heeft geschreven en Mike Beskers, die namens het Graafschap College deelnam aan EuroSkills in Boedapest. Ook is er aandacht voor de opleiding Mediavormgeving, het project Tiny Houses, het AD-traject dat het Graafschap College samen met Iselinge Hogeschool start, het hybride leren bij de opleiding Retail en de plus van Entree Werkt. Met de box bezochten we deze editie de nieuwe locatie Sportweg, die onlangs is geopend en in de rubriek LEERT besteden we aandacht aan ACE Netwerk, het netwerk dat de arbeidsmobiliteit in de regio bevorderd.

Volg WERKT!

Ons relatiemagazine komt twee keer per jaar uit (oktober en maart). Tussendoor zijn we te volgen op Facebook en LinkedIn en plaatsen we video’s op ons YouTubekanaal.

Vragen, opmerkingen of suggesties?

Natuurlijk zijn we erg benieuwd wat u van de tweede editie van ons magazine vindt! Heeft u opmerkingen, tips voor interessante onderwerpen of een vraag? Mail de redactie. Geen relatiemagazine ontvangen, maar wel interesse? Laat uw gegevens achter.

Reageren