Kennismakingsdag opleiding Defensie (veva)

Op vrijdag 14 december a.s. organiseert het Graafschap College een kennismakingsdag voor de opleiding Defensie (veva). Leerlingen, met interesse voor deze opleiding, kunnen zich voor deze dag aanmelden. Tijdens de kennismakingsdag krijgen zij een beeld van de opleiding: wat kunnen ze verwachten en wat gaan ze leren? Ze krijgen de kans om alvast te ‘proeven’ van het werk bij defensie. Zo maken het marcheren met rugzak en het verplaatsen met behulp van een kaart en kompas maken onderdeel uit van het programma. Docenten, militaire instructeurs en studenten zijn aanwezig om vragen van leerlingen te beantwoorden.

Datum: vrijdag 14 december
Tijd: 8.30 – 16.30 uur
Locatie Sportweg: Sportweg 3, 7006 GJ Doetinchem

Aanmelden

Leerlingen die willen deelnemen, moeten zich vóór 10 december a.s. aanmelden via e.fleur@graafschapcollege.nl. Let op: er kunnen maximaal 150 leerlingen deelnemen! Dus we raden leerlingen aan zo snel mogelijk aan te melden. Er is een flyer beschikbaar, die je eventueel kunt uitdelen aan leerlingen die interesse hebben.

Reageren