Mooie resultaten in de Keuzegids Mbo 2019

Vandaag is de Keuzegids Mbo 2019 verschenen. De Keuzegids vergelijkt alle mbo-opleidingen in Nederland. Het Graafschap College staat met 65 punten (vorig jaar 63,5) op een gedeelde negende plaats. Maar liefst 11 opleidingen hebben het predicaat Topopleiding ontvangen, omdat zij een score van 75 of meer hebben.

De Topopleidingen 2019 op een rij:

Meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer
Sport- en bewegingscoördinator buurt, onderwijs en sport
Sport- en bewegingscoördinator sport, bewegen en gezondheid
Sport- en bewegingscoördinator sport- en bewegingsagogie
Sport- en bewegingscoördinator sportinstructie, training en coaching
Sport- en bewegingsleider
Bedrijfsadministrateur
Financieel administratief medewerker
Junior assistent-accountant
Medewerker beheer ICT
Medewerker ICT

De opleiding Meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer is zelfs uitgeroepen tot de beste van Nederland!

We feliciteren de opleidingsteams, de stage-instellingen en de studenten met dit mooie resultaat!

De Keuzegids Mbo wordt jaarlijks uitgegeven. De gids beoordeelt de behaalde resultaten op basis van cijfers van het ministerie van Onderwijs en op grond van de JOB-enquête. De JOB-enquête is een tweejaarlijks tevredenheidsonderzoek, waarbij studenten een oordeel geven over de kwaliteit van hun opleiding. Ondanks het mooie resultaat blijft het Graafschap College werken aan de kwaliteit van het onderwijs en de tevredenheid van studenten.

Reageren