1, 2 en 5 februari open dagen Graafschap College

De open dagen in Doetinchem (meerdere locaties) vinden dit jaar plaats op vrijdag 1 februari van 16.00 tot 20.00 uur en zaterdag 2 februari van 10.00 tot 13.00 uur. Leerlingen die de locatie in Groenlo willen bezoeken, zijn van harte welkom op dinsdag 5 februari van 16.00 tot 20.00 uur.

Tijdens de open dagen krijgen leerlingen uitgebreide informatie over onze opleidingen en is er gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast is er van alles te zien, te ontdekken en te beleven. Op de pagina ‘Dit mag je niet missen’ staat hierover meer informatie.

Meerdere locaties geopend

Het Graafschap College heeft 12 verschillende locaties in Doetinchem, Groenlo en Winterswijk. Op een aantal van deze locaties wordt voorlichting gegeven tijdens de open dagen. Op de plattegrond op de pagina ‘Waar moet ik zijn’ kunnen leerlingen zien welke locatie(s) voor hen interessant zijn om te bezoeken.

HELP! Ik kan niet kiezen!

Heeft een leerling nog geen idee welke opleiding goed bij hem of haar past? De open dagen zijn hét moment om daar achter te komen. Docenten, studenten en decanen staan tijdens de open dagen op de deelnemende locaties klaar om daarover met leerlingen in gesprek te gaan.

Actuele informatie

Via de eventpagina op Facebook en onze website kunnen leerlingen op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de open dagen. Heeft een leerling toch nog een vraag? Hij of zij kan deze stellen door een (privé)bericht te sturen via Facebook of Instagram. We doen onze uiterste best om vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Extra info-avonden

Sommige opleidingen organiseren naast de open dagen op 1, 2 en 5 februari extra informatieavonden:

Registreren voor de open dagen

Ook dit jaar verzoeken we leerlingen zich vooraf te registreren. Dit kan via onze website. Leerlingen ontvangen per mail een e-ticket die hen op alle dagen toegang geeft tot de open dagen. De e-ticket wordt gescand bij de ingang van de deelnemende locaties.

Flyer open dag Doetinchem

Speciaal voor leerlingen die de open dag in Doetinchem willen bezoeken, heeft het Graafschap College een flyer gemaakt met informatie over de open dagen. Iedere vmbo-school in de regio heeft meerdere exemplaren van deze flyer ontvangen. Wij stellen het op prijs als u deze flyer verspreid onder uw leerlingen. Ook over de open dag in Groenlo is een flyer gemaakt. Bezoekers van de open dag op deze locatie ontvangen deze flyer bij binnenkomst.

Reageren