HELP! Ik kan niet kiezen!

Sommige scholieren zijn heel zeker van hun zaak: zij weten precies wat ze willen en vinden het dus niet moeilijk om een keuze te maken voor een vervolgopleiding. Maar … er zijn ook heel wat jongeren die (nog) niet kunnen kiezen. Ze hebben geen idee welke opleiding en/of beroep bij hen past. Het Graafschap College biedt deze groep leerlingen tijdens de open dagen ( 1 & 2 februari in Doetinchem) en (5 februari in Groenlo) Eerste Hulp Bij Opleidingsvragen! ‘Dokter Decaan’ staat voor hen klaar om tijdens een consult van 15 minuten advies te geven. Vanaf nu kunnen studenten via de website van het Graafschap College een consult aanvragen.

Liever geen afspraak, maar wel hulp nodig?

Voor leerlingen (en hun ouders) die geen consult bij ‘Dokter Decaan’ inplannen, maar wel hulp kunnen gebruiken bij het maken van een opleidingskeuze, heeft het Graafschap College de brochure HELP! Ik kan niet kiezen!/HELP! Mijn kind kan niet kiezen! ontwikkeld. De brochure geeft tips aan leerlingen over het maken van een goede opleidingskeuze. Ouders krijgen tips voor de manier waarop zij hun kind kunnen helpen tijdens dit keuzeproces.

Wilt u als decaan een aantal exemplaren ontvangen? Vul dan het aanvraagformulier in!

Reageren