Nieuwe editie relatiemagazine WERKT! is uit. Lees hem nu!

Deze week ontvangen onze relaties het derde nummer van ons magazine WERKT!. Het magazine is daarnaast vanaf vandaag online beschikbaar. Met WERKT! Willen we onze relaties informeren en inspireren en zorgen voor verbinding. Dit met als doel co-creatie en samenwerking te stimuleren.

In dit nummer

In deze editie is het thema ‘leven lang ontwikkelen’ de rode draad. Wat kan het Graafschap College als partner voor een leven lang ontwikkelen voor verschillende doelgroepen in de regio betekenen? Hoe kan een leven lang ontwikkelen bijdragen aan een nieuwe start? Op welke manier stimuleert het Graafschap College zijn eigen medewerkers om zich blijvend te ontwikkelen? Relaties, (oud)studenten en medewerkers komen aan het woord en vertellen hun verhaal.

Volg WERKT!

Ons relatiemagazine komt twee keer per jaar uit (voorjaar en najaar). Tussendoor zijn we te volgen op Facebook en LinkedIn en plaatsen we video’s op ons YouTubekanaal.

Vragen, opmerkingen of suggesties?

We zijn benieuwd wat u van de derde editie van ons magazine vindt! Heeft u opmerkingen, tips voor interessante onderwerpen of een vraag? Mail de redactie! Geen relatiemagazine ontvangen, maar wel interesse? Laat uw gegevens achter.

Reageren