Doe-dag Retail: dinsdag 10 december

Leerlingen die willen onderzoeken of een baan als verkoper, verkoopspecialist of manager retail bij hen past, zijn van harte welkom op de Doe-dag van de opleiding Retail op dinsdag 10 december!

Tijdens de Doe-dag krijgen leerlingen een presentatie over de opleiding (wat gaan ze leren en wat kunnen ze verwachten), maar gaan ze vooral aan de slag. Door deel te nemen aan de inspirerende workshops ontdekken ze meer over de verschillende kanten van de beroepen en kunnen ze straks een bewustere keuze maken voor een vervolgopleiding.

Er kunnen maximaal 120 personen aan deze dag deelnemen. Leerlingen kunnen zich vóór 2 december aanmelden via de website van het Graafschap College.

Doe-dag Defensie: donderdag 19 december

Leerlingen die zin hebben in een avontuurlijke opleiding die hen voorbereidt op een baan bij Defensie, zijn van harte welkom op de de Doe-dag van de opleiding Veiligheid en vakmanschap (VeVa) op donderdag 19 december!

Tijdens de Doe-dag krijgen leerlingen een presentatie over de opleiding (wat gaan ze leren en wat kunnen ze verwachten), maar gaan ze ook aan de slag. Zo ervaren ze hoe het is om met een rugzak op te marcheren en hoe ze zich kunnen verplaatsen met behulp van een kaart en kompas. Docenten, militaire instructeurs en studenten zijn aanwezig om al hun vragen te beantwoorden.

Er kunnen maximaal 150 studenten aan deze dag deelnemen. Leerlingen kunnen zich vóór 16 december aanmelden via de website van het Graafschap College.

Meer informatie

Voor meer informatie en flyers* over de Doe-dagen kun je contact opnemen met Erica Fleur (e.fleur@graafschapcollege.nl) 088 324 19 37.
* De flyers worden ook tijdens de Mbo-scholenmarkt uitgedeeld aan leerlingen.

Reageren