Flyer en poster open dagen Graafschap College

Deze week ontvangen de vmbo-decanen flyers en posters met informatie over de open dagen van het Graafschap College. Wij stellen het op prijs als u de posters in de school ophangt en de flyers onder leerlingen verspreidt.

31 januari, 1 en 4 februari open dagen

De open dagen in Doetinchem vinden dit jaar plaats op vrijdag 31 januari van 16.00 tot 20.00 uur en zaterdag 1 februari van 10.00 tot 13.00 uur. Leerlingen die de locatie Groenlo willen bezoeken, zijn van harte welkom op dinsdag 4 februari van 16.00 tot 20.00 uur. Tijdens de open dagen krijgen leerlingen uitgebreide informatie over onze opleidingen en is er gelegenheid om vragen te stellen aan studenten en medewerkers. Daarnaast is er van alles te zien, ontdekken en beleven. Ook zal er dit jaar speciaal voor ouders een plek worden ingericht waar zij informatie kunnen krijgen over het mbo-onderwijs in het algemeen en tips vinden om hun kind te helpen bij het maken van een opleidingskeuze.

Binnenkort meer…

Op het decanenplatform (en onze website www.graafschapcollege.nl) binnenkort uitgebreide informatie over onze open dagen. Bijvoorbeeld over de geopende locaties, waar leerlingen moeten zijn om informatie te krijgen over de opleiding(en) van hun voorkeur, hoe studenten een afspraak kunnen maken met ‘Dokter-Decaan’ en de wijze waarop leerlingen zich vooraf kunnen registreren voor het bezoeken van onze open dagen.

Reageren