31 januari, 1 en 4 februari open dagen Graafschap College

Op vrijdag 31 januari (16.00 – 20.00 uur) en zaterdag 1 februari (10.00 – 13.00 uur) openen verschillende Doetinchemse locaties van het Graafschap College de deuren voor belangstellenden. Dinsdag 4 februari (16.00 – 20.00 uur) zijn geïnteresseerden welkom op de locatie in Groenlo.  

Bezoekers kunnen zich tijdens de open dagen uitgebreid oriënteren op een mbo-opleiding. Daarnaast is er van alles te zien, te ontdekken en te beleven. Op de pagina ‘Dit mag je niet missen’ staat hierover meer informatie.

Meerdere locaties geopend

Het Graafschap College heeft 12 verschillende locaties in Doetinchem, Groenlo en Winterswijk. Op een aantal van deze locaties wordt voorlichting gegeven tijdens de open dagen. Op de pagina ‘Waar moet ik zijn’ kunnen leerlingen zien welke locatie(s) voor hen interessant zijn om te bezoeken.

HELP! Ik kan niet kiezen!

Speciale aandacht is er voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs die het lastig vinden om een keuze te maken voor een vervolgopleiding. Op de locatie aan de J.F. Kennedylaan in Doetinchem en de locatie in Groenlo kunnen deze leerlingen (met hun ouders) een afspraak maken met ‘Dokter Decaan’. Tijdens dit 15-minuten consult helpen decanen van het Graafschap College leerlingen op weg bij het maken van een keuze. Ook kunnen ouders/verzorgers die behoefte hebben aan algemene informatie over bijvoorbeeld het mbo-onderwijs, studiefinanciering en (specifieke) studentbegeleiding op deze locaties terecht voor een ‘EHBO (Eerste Hulp Bij Opleidingsvragen) spoedcursus’. 

Actuele informatie

Via de eventpagina op Facebook en onze website kunnen leerlingen op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de open dagen. Heeft een leerling toch nog een vraag? Deze kan hij of zij stellen door een (privé)bericht te sturen via Facebook of Instagram. We doen onze uiterste best om vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Registreren voor de open dagen

Ook dit jaar verzoeken we leerlingen zich vooraf te registreren. Dit kan via onze website. Leerlingen ontvangen per mail een e-ticket die hen op alle dagen toegang geeft tot de open dagen. De e-ticket wordt gescand bij de ingang van de deelnemende locaties.

Flyer open dag Doetinchem

Speciaal voor leerlingen die de open dag in Doetinchem willen bezoeken, heeft het Graafschap College een flyer gemaakt met onder andere informatie over de +punten van het Graafschap College. Deze flyer ontvangen bezoekers bij binnenkomst. Eerder is de flyer ook al verspreid via de vo-scholen in de regio.

Extra info-avonden

Sommige opleidingen organiseren naast de open dagen op 31 januari, 1 en 4 februari extra informatieavonden. Kijk voor meer informatie op onze website.

Reageren