Informatieavond

Dinsdag 16 juni a.s. van 17.30 – 20.00 uur is er op de locatie J.F. Kennedylaan en locatie Groenlo (alleen Zorg, Welzijn & Sport) van het Graafschap College een informatieavond voor opleidingen van de sectoren Zorg, Welzijn & Sport, Economie & Dienstverlening en Techniek & Informatica.

De opzet van de informatieavond is kleinschalig en persoonsgericht. Decanen staan belangstellenden persoonlijk te woord om zo iedereen optimaal te ondersteunen in het maken van een verantwoorde opleidingskeuze.
In verband met de corona-crisis is aanmelden via de website verplicht. Op de informatieavond volgen wij uiteraard de laatste richtlijnen van het RIVM.

Online gesprek

Het is ook mogelijk een online informatiegesprek te hebben. Hiervoor kan men zich aanmelden via de website, waarna zo snel mogelijk een uitnodiging volgt.

Voor wie is de informatieavond bedoeld?

  • De laatbeslissers van het vmbo: leerlingen die nog twijfelen en wellicht behoefte hebben aan een extra informatiemoment om alsnog een keus te maken voor een mbo-opleiding;
  • Vmbo-leerlingen die aanvankelijk opteren voor havo, maar er pas later achter komen dat een mbo-opleiding beter bij hen past;
  • Havo 4-leerlingen, waarvan duidelijk wordt dat ze het vierde jaar niet succesvol gaan afronden;
  • Hbo-studenten die hun propedeuse niet behalen en meer kansen hebben via de mbo-route;
  • Doorstromers of overstappers vanuit andere mbo-opleidingen.

Let op: Niet alle locaties zijn dus geopend en er wordt géén informatie gegeven over de opleidingen van de sector Educatie & Participatie.

Reageren