Eind deze week: start aanmelden voor ‘GC on Tour’

Van 18 november tot en met 11 december gaat het ‘Graafschap College on Tour’! Kleine voorlichtingsteams bestaande uit studenten, decanen en/of docenten bezoeken middelbare scholen in de regio om leerlingen te informeren over de mogelijkheden van het mbo en het Graafschap College. In een voorlichtingssessie van 30 minuten per klas of groep verzorgen wij een presentatie en krijgen leerlingen de kans om vragen te stellen. We nemen een inspirerende brochure mee én een overzicht waar al onze voorlichtingsactiviteiten van dit schooljaar in staan. Wil je dat wij ook op jouw school langskomen? Meld jouw school dan aan!

Aanmeldformulier per mail

Eind deze week ontvang je per mail een link naar het aanmeldformulier voor ‘GC on Tour’. In dit formulier kun je twee voorkeuren opgeven voor de datum en het dagdeel waarop wij welkom zijn op jouw school. Heeft jouw school meerdere locaties? Dan vul je per locatie een apart formulier in. Je ontvangt per mail een bevestiging van je aanmelding. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op om het definitieve moment van ons bezoek te bepalen en afspraken te maken over de exacte invulling ervan.

Geen e-mail ontvangen of pas recentelijk geregistreerd op het Decanenplatform? Klik dan hier om naar het aanmeldformulier te gaan.

Vragen?

Heeft u vragen over ‘GC on Tour’? Neem dan contact op met Wilfried Rouwhorst (w.rouwhorst@graafschapcollege.nl).

Reageren