Naast ‘GC on Tour’ nu ook ‘GC online Tour’! 

Sinds vorige week kunnen middelbare scholen zich aanmelden voor de GC on Tour. Een aantal scholen heeft dit inmiddels gedaan, maar we hebben ook begrepen dat diverse middelbare scholen, vanwege corona, de komende tijd geen bezoekers ontvangen. 

Online alternatief

Als Graafschap College vinden we het belangrijk dat leerlingen voldoende mogelijkheden krijgen om zich te oriënteren op een vervolgopleiding. We geven er de voorkeur aan om met een voorlichtingsteam op jouw school langs te komen, maar bieden ook graag een online alternatief aan. De ‘GC online Tour’: bestaande uit een presentatie en vragenronde via Teams door een GC student en docent/decaan.

Extra keuzeoptie toegevoegd aan aanmeldformulier

Via de link in de vorige week verstuurde e-mail, kun je vanaf nu dus kiezen voor ‘GC on Tour’ (live op locatie) of ‘GC online Tour’ (online via Teams). Na ontvangst van het aanmeldformulier neemt het Graafschap College zo snel mogelijk contact met je op om het definitieve moment van de presentaties te bepalen en afspraken te maken over de exacte invulling ervan.

Geen e-mail ontvangen of pas recentelijk geregistreerd op het Decanenplatform? Klik dan hier om naar het aanmeldformulier te gaan.

Vragen? 

Heb je vragen over ‘GC on(line) Tour’? Neem dan contact op met Wilfried Rouwhorst (w.rouwhorst@graafschapcollege.nl).  

Reageren