Aanmelden opleidingen schooljaar 2021-2022 gestart

Leerlingen die in het schooljaar 2021 – 2022 op het Graafschap College met een mbo-, entree- of vavo-opleiding willen starten, kunnen zich vanaf nu via de website aanmelden. Hoe het digitaal aanmelden precies werkt, kunnen zij lezen op de pagina ‘Digitaal aanmelden’.

Nieuwe brochure

Leerlingen die een algemene indruk willen krijgen van de verschillende opleidingsmogelijkheden kunnen de brochure ‘Ontdek het GC’ downloaden via de website. We delen de brochure ook uit tijdens ‘GC on(line) Tour’.

Nog niet aangemeld voor ‘GC on(line) Tour’?

Dat kan nog steeds! Gebruik daarvoor de link naar het aanmeldformulier die je eerder van ons per mail hebt ontvangen. Geen e-mail ontvangen of pas recentelijk geregistreerd op het Decanenplatform? Klik dan hier om naar het aanmeldformulier te gaan.

Brochure bestellen

Vanaf eind november is het mogelijk om via dit decanenplatform exemplaren van de brochure ‘Ontdek het GC’ te bestellen.

Reageren