GC on(line) Tour is begonnen: eerste bestemming Schaersvoorde Dinxperlo!

De koffers zijn gepakt, GC on(line) Tour is vandaag begonnen! Het Graafschap College bracht vanmiddag een bezoek aan Schaersvoorde in Dinxperlo. Daar werden zo’n 30 vmbo-leerlingen meegenomen op een ontdekkingsreis door het mbo en het Graafschap College.

Presentatie

Decaan Corrie Pijnenburg gaf een presentatie van zo’n 30 minuten. Ze informeerde de leerlingen onder andere over de mogelijkheden van het mbo en de +punten van het Graafschap College. Daarnaast ging ze uitgebreid in op de verschillende opleidingsrichtingen die leerlingen op het Graafschap College kunnen volgen. Oud-student Fabian Koster, die mee ‘on tour’ was, vertelde de vmbo-leerlingen over zijn persoonlijke ervaringen met het mbo en het Graafschap College. Leerlingen kregen de kans om vragen te stellen.

Brochure en flyer

Na afloop van de presentatie werd de koffer uitgepakt en de inhoud met de leerlingen gedeeld. Iedereen kreeg de nieuwe brochure ‘Ontdek het GC’ . De brochure helpt de leerlingen om zich te oriënteren op het mbo, het Graafschap College en de verschillende opleidingsmogelijkheden. Daarnaast werd een flyer uitgedeeld, met daarop een overzicht van alle voorlichtingsactiviteiten van het Graafschap College in dit schooljaar, en was er voor alle leerlingen nog een kleinigheidje.

Aanmelden kan nog steeds!

Wil je dat onze volgende bestemming jouw school wordt? Aanmelden voor ‘GC on(line) Tour’ kan nog steeds! We geven er de voorkeur aan om met een voorlichtingsteam op jouw school langs te komen, maar bieden ook een online alternatief: een presentatie en vragenronde via Teams. Op het aanmeldformulier kun je aangeven naar welke optie de voorkeur van jouw school uitgaat. Na ontvangst van het aanmeldformulier neemt het Graafschap College zo snel mogelijk contact met je op om het definitieve moment van de presentatie te bepalen en afspraken te maken over de exacte invulling ervan.

Vragen?

Heb je vragen over ‘GC on(line) Tour’? Neem dan contact op met Wilfried Rouwhorst (w.rouwhorst@graafschapcollege.nl).

Reageren