Open dagen Graafschap College online

Vanwege de verlenging van de lockdown heeft het Graafschap College besloten de open dagen alleen online te organiseren. De rondleidingen op locaties gaan helaas niet door. Leerlingen die graag een kijkje nemen op onze locaties kunnen leuke locatievideo’s bekijken. De sessies per opleiding gaan wel door. Deze worden online gegeven. De open dagen van het Graafschap College vinden plaats van 25 januari tot en met 12 februari. Sinds de eerste week van januari is het voor leerlingen mogelijk om zich via de website van het Graafschap College aan te melden voor rondleidingen en sessies.

Wat moeten leerlingen doen die zich al hebben aangemeld?

Leerlingen die zich al hebben aangemeld voor de open dagen ontvangen van het Graafschap College bericht over de gewijzigde situatie. Leerlingen die zich hebben aangemeld voor één of meerdere sessies ontvangen daarnaast per mail een link naar de betreffende sessie. Op de betreffende dag en tijd kunnen zij via deze link deelnemen aan de sessie van hun keuze. Let op: een link wordt vlak voordat de sessie start actief!

Kunnen leerlingen zich nog aanmelden voor online sessie(s)?

Leerlingen die zich nog niet hebben aangemeld, maar wel graag willen deelnemen aan één of meerdere online sessies kunnen zich nog steeds aanmelden. Dat kan via het aanmeldformulier op de website van het Graafschap College. Ook leerlingen, die zich al hebben aangemeld voor één of meerdere sessies, kunnen zich aanmelden voor extra sessies als zij dat willen. Dat kan door hun aanmelding te wijzigen via de link in de bevestigingsmail van hun aanmelding (die zij ontvangen van het Graafschap College).

Waar kunnen leerlingen met vragen terecht?

We kunnen ons voorstellen dat leerlingen (en hun ouders) vragen hebben. Bijvoorbeeld over de opleiding(en), het Graafschap College, het mbo of over het maken van een opleidingskeuze. Tijdens de online sessies per opleiding wordt veel informatie gegeven en proberen we zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Naast de sessies organiseren we extra online momenten waarop leerlingen vragen kunnen stellen. Op onze website staat een overzicht van live Q&A’s (per richting en algemeen). Leerlingen hoeven zich vooraf niet aan te melden. Via de link, die vlak voor de start actief wordt, kunnen zij online deelnemen aan de live Q&A van hun voorkeur en vragen stellen aan medewerkers van het Graafschap College.

Zijn er nog andere manieren waarop leerlingen zich kunnen oriënteren?

Leerlingen kunnen zich nu al oriënteren via de website van het Graafschap College en ontdekken welke richting het best bij hun past. Ze kunnen de algemene video bekijken en de richtingspagina’s bezoeken. Op deze pagina vinden zij informatie over alle richtingen, de online evenementen, verhalen van studenten en inspirerende video’s. Ook kunnen zij via de website de brochure van het Graafschap College, met daarin informatie over alle richtingen en opleidingen, downloaden.

Reageren