YouLab – Jóuw jaar!

Een schooljaar lang aan de slag met persoonlijke ontwikkeling, loopbaanoriëntatie, leren, experimenteren, ervaren – dat is wat we onder de noemer YouLab-Jóuw jaar! gaan bieden aan jongeren tussen 16 en 23 jaar. Graag informeren we decanen binnen en buiten het Graafschap College over dit bijzondere oriëntatiejaar dat, bij voldoende aanmeldingen, in september 2021 van start gaat. We zijn heel blij om YouLab komend schooljaar als bekostigd traject te kunnen aanbieden.

YouLab, voor wie?

YouLab is bedoeld voor jongeren tussen de 16 en de 23 jaar:

  • met een vmbo-, havo- of vwo-diploma
  • die in leerjaar 3 of 4 van havo of vwo zijn gestopt
  • die een mbo-diploma hebben of tussentijds met hun mbo-opleiding zijn gestopt

YouLab is geschikt voor jongeren die op zelfonderzoek willen gaan en open staan voor het ontdekken van hun talenten. Jongeren die veerkrachtig en nieuwsgierig zijn en verantwoordelijkheid willen nemen. In het toelatingsproces bekijken we samen met de jongere of YouLab de best passende keuze is.

Meer weten?

Op onze website, www.graafschapcollege.nl/youlab lees je meer over YouLab-Jóuw jaar!. Ken je jongeren voor wie YouLab interessant kan zijn, dan stellen we het zeer op prijs als je hen op deze pagina wilt wijzen. Zij kunnen zich via die weg ook aanmelden voor een online informatieavond of een kennismakingsmiddag.

8 april: informatiebijeenkomst voor decanen en andere professionals

Woensdag 31 maart jl. was de eerste online informatiebijeenkomst voor decanen en andere professionals uit het werkveld. Bij deze nodigen we iedereen die daar niet bij kon zijn van harte uit voor de informatiebijeenkomst op donderdagmiddag 8 april, tussen 16.00 en 17.00 uur. Aanmelden kan bij projectleider YouLab Evelien Rave, via e.rave@graafschapcollege.nl.

 

Reageren