Rekenen op de Zomerschool

Het Graafschap College verzorgt voor aankomende studenten weer rekenweken op de Zomerschool. Iedereen die in schooljaar 2021-2022 start met een opleiding op het Graafschap College en die moeite heeft met rekenen, kan zich aanmelden voor de rekenweken. Deelname is gratis!

Aankomende studenten kunnen kiezen tussen week 27 (ze hebben dan les van 5 t/m 9 juli) of week 28 (dan hebben ze les van 12 t/m 16 juli). De lessen vinden plaats op de locatie Julianaplein in Doetinchem.

Deelnemers krijgen zowel in groepjes als individueel les, van gekwalificeerde en ervaren rekendocenten van het Reken- en taalteam van het Graafschap College.

Om verzekerd te zijn van een plekje, raden we aankomende studenten aan zich zo snel mogelijk aan te melden. Dit kan via zomerschool@graafschapcollege.nl.

Download hier de flyer Rekenen op de zomerschool

 

Reageren