Lees de nieuwe editie van relatiemagazine WERKT!

Deze week ontvangen relaties de zesde editie van ons relatiemagazine WERKT!. Het magazine is ook online beschikbaar.  

HIP onderwijs
In de nieuwe WERKT! staat de onderwijsvisie van het Graafschap College centraal. Om met het onderwijs blijvend aan te sluiten op de snelle veranderingen in de maatschappij en het werkveld, werkt het Graafschap College voortdurend aan hybride, innovatief en gepersonaliseerd (HIP) onderwijs. Ondanks de grote invloed van de coronacrisis op het onderwijs, heeft het Graafschap College HIP onderwijs het afgelopen jaar verder kunnen ontwikkelen. In deze editie komen relaties, studenten en medewerkers aan het woord over verschillende initiatieven, projecten, samenwerkingen en onderwijsaanpakken die dat illustreren.  

Volg WERKT!
Ons relatiemagazine verschijnt één keer per jaar, in print en online. Het online magazine bevat leuke extra’s, zoals video’s en uitgebreidere artikelen. WERKT! is te volgen op FacebookLinkedIn en YouTube. 

Vragen, opmerkingen of suggesties?
We zijn benieuwd wat u van deze editie van WERKT! vindt! Heeft u opmerkingen, tips voor interessante onderwerpen of een vraag? Mail de redactie! Geen relatiemagazine ontvangen, maar wel interesse? Laat uw gegevens achter. 

Reageren