Meld je school vanaf nu aan voor ‘GC on Tour’

In week 40, 41, 43 en 44 gaat het ‘Graafschap College on Tour’! Een team, bestaande uit een decaan én studenten van het Graafschap College, bezoekt middelbare scholen in de regio om leerlingen op een leuke en luchtige manier kennis te laten maken met het mbo en het Graafschap College. Wil je graag dat we ook jouw school bezoeken? Meld je dan zo snel mogelijk aan!

Wat kun je verwachten?

We bieden een programma aan dat ongeveer 45 minuten duurt. Per sessie kan één klas deelnemen. Wil je meer klassen laten deelnemen, dan kunnen we meerdere sessies verzorgen. Na een korte introductie door een decaan van het Graafschap College laten onze studenten de leerlingen op een actieve manier kennismaken met verschillende interessegebieden. Vervolgens kunnen de leerlingen meedoen aan verschillende doe-activiteiten of demonstraties bekijken. Ook deze activiteiten en demonstraties worden verzorgd door studenten. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid voor de leerlingen om met onze studenten in gesprek te gaan. Zij kunnen vertellen hoe het is om een mbo-opleiding te volgen bij het Graafschap College. Ook kunnen zij met vragen terecht bij de GC-decaan.

Brede oriëntatie

‘GC on Tour’ is bedoeld als brede oriëntatie, daarom wellicht het meest geschikt voor derdejaarsleerlingen, maar ook de vierdejaars zullen het leuk vinden. Voor verdieping kunnen de leerlingen het beste de open dagen bezoeken.

Meld je aan!

Door middel van dit formulier willen we graag inventariseren hoeveel belangstelling er is voor ‘GC on Tour’. Wil je aangeven of je een bezoek op prijs stelt en zo ja op welk moment? In het formulier is ook ruimte voor opmerkingen. Op basis van deze inventarisatie plannen we de tour daadwerkelijk in. We proberen zoveel mogelijk aan ieders wensen tegemoet te komen. Indien nodig nemen we contact op om een en ander af te stemmen. We houden je op de hoogte.

Het Graafschap College komt graag naar je toe!

GC on Tour is een van de voorlichtingsevenementen die het Graafschap College in het schooljaar 2021-2022 organiseert. Wil je een compleet overzicht van alle voorlichtingsevenementen die we komend schooljaar organiseren? In dit nieuwsbericht lees je daarover meer!

Reageren