Extra voorlichtingsactiviteiten in maart


Woensdag 16 en donderdag 17 maart

Online ‘Help mij kiezen’ – gesprekken

Leerlingen die volgend schooljaar willen starten met een mbo-, entree- of vavo-opleiding, maar nog geen opleidingskeuze hebben kunnen maken, kunnen online in gesprek met één van onze decanen. Dat kan op woensdag 16 of donderdag 17 maart tussen 18.00 en 21.00 uur. Het gesprek duurt maximaal 30 minuten en wordt via Teams gehouden.

Aanmelden

Leerlingen die interesse hebben in een ‘Help mij kiezen’ – gesprek kunnen vanaf 7 maart via onze website een afspraak inplannen.


Vrijdag 18 maart

Open dag

Op vrijdag 18 maart organiseert het Graafschap College een open dag. Deze open dag is bedoeld voor leerlingen die volgend schooljaar starten met een mbo-, entree- of vavo-opleiding. Van 16.00 tot 20.00 uur krijgen zij de gelegenheid om de deelnemende locaties te bezoeken. Samen met hun ouders of verzorgers kunnen zij rondlopen in het gebouw. Studenten en docenten staan klaar om ze van alles te laten zien en vragen te beantwoorden. 

Deelnemende locaties

Tijdens de open dag zijn de volgende locaties geopend: Groenlo, J.F. Kennedylaan, Keppelseweg, Maria Montessoristraat, Sportweg en Stoomtram. Leerlingen die meer informatie willen over Vavo, Entree, Mijn School, YouLab en/of studentbegeleiding kunnen terecht op locatie J.F. Kennedylaan. 

Voorlichtingssessies

Leerlingen die nog specifieke opleidingsinformatie nodig hebben om dit jaar een keuze te kunnen maken, kunnen zich aanmelden voor een van de voorlichtingssessies van de betreffende opleiding. Deze worden tijdens de open dag op locatie gegeven om: 16.15 – 17.00 uur, 17.15 – 18.00 uur en 19.15 – 20.00 uur.

Aanmelden

Leerlingen die de open dag van het Graafschap College op vrijdag 18 maart willen bezoeken om sfeer te proeven en/of een van de voorlichtingssessies willen bijwonen, kunnen zich vanaf 7 maart aanmelden via onze website.