Rekenen op de Zomerschool, voor aankomende GC-studenten

Het Graafschap College verzorgt voor aankomende studenten weer een rekenweek op de Zomerschool. Iedereen die in schooljaar 2022-2023 start met een opleiding op het Graafschap College en die moeite heeft met (bepaalde onderdelen van het) rekenen, kan zich aanmelden voor de rekenweek. Deelname is gratis! 

De rekenweek vindt plaats van maandag 4 juli t/m vrijdag 8 juli 2022, op locatie Julianaplein 2 in Doetinchem. De lessen zijn op maandag t/m donderdag van 09.30 tot 14.30 uur en op vrijdag van 09.30 tot 12.30 uur.  

Deelnemers krijgen zowel in groepjes als individueel les, van gekwalificeerde en ervaren rekendocenten van het Reken- en taalteam van het Graafschap College. Er is veel ruimte voor vragen en voor afwisselende opdrachten en werkvormen.  

Vanaf schooljaar 2022-2023 telt het rekenexamen mee voor de diplomering van alle mbo-studenten die met een opleiding starten, dus deelname aan de rekenweek kan extra nuttig zijn.   

Om verzekerd te zijn van een plekje, raden we geïnteresseerden aan zich zo snel mogelijk aan te melden! Dit kan via zomerschool@graafschapcollege.nl. 

Klik hier voor de Flyer Rekenen op de Zomerschool 2022

Reageren