23 juni: info-avond voor leerlingen die nog geen opleiding hebben gekozen

Donderdag 23 juni organiseert het Graafschap College van 18.00 tot 21.00 uur op de locaties J.F. Kennedylaan, Julianaplein en Groenlo een info-avond. De avond is bedoeld voor vmbo’ers, havisten en vwo’ers die dit jaar een opleidingskeuze moeten maken en dat nog niet gedaan hebben of hun huidige opleidingsroute heroverwegen, bijvoorbeeld vanwege tegenvallende resultaten of gewijzigde belangstelling. 

Mbo- en entree-opleidingen
Leerlingen die geïnteresseerd zijn in een mbo- of entree-opleiding kunnen tijdens de info-avond, samen met hun ouders of verzorgers, in gesprek met een decaan. Het gesprek duurt 20 minuten. Via dit aanmeldformulier kunnen leerlingen uiterlijk tot 19 juni een afspraak inplannen. Afhankelijk van de interesse(s) van de leerling vinden de gesprekken plaats op:

  • locatie J.F. Kennedylaan (alle richtingen van de sectoren Economie & Dienstverlening, Techniek & Informatica en Zorg, Welzijn & Sport)
  • locatie Groenlo (richting Zorg (alle opleidingen), richting Welzijn (alleen de opleiding Pedagogisch werk en onderwijs) en de richting Dienstverlening (alleen het profiel Helpende zorg en welzijn), allen van de sector Zorg, Welzijn & Sport)
  • locatie Julianaplein (richting Entree van de sector Educatie & Participatie)

Vavo-opleidingen
Geïnteresseerden in een vavo-opleiding kunnen tussen 18.00 en 21.00 uur terecht op locatie Julianaplein voor algemene informatie, voorlichtingsrondes per opleiding (vmbo-t, havo, vwo) en gesprekken met een decaan of studentbegeleider. Via dit aanmeldformulier kunnen leerlingen zich tot en met 19 juni aanmelden voor de info-avond op het Julianaplein.  

Reageren