Aanmelden voor open dag 4 november vanaf nu mogelijk

Leerlingen die op vrijdag 4 november de open dag van het Graafschap College willen bezoeken, kunnen zich vanaf nu aanmelden via de website van het Graafschap College. Op het aanmeldformulier kunnen zij ook aangeven of zij willen deelnemen aan een rondleiding*.

Bevestiging én QR-code

Na aanmelding ontvangt de leerling per e-mail een bevestiging van de aanmelding én een QR-code. Deze QR-code geeft toegang tot alle deelnemende locaties. Bezoekers die met de leerling meegaan (zoals ouders/verzorgers), hoeven zich niet aan te melden voor de open dag.

4 november van 15.00 tot 20.00 uur

Op vrijdag 4 november opent het Graafschap College de deuren van 15.00 tot 20.00 uur. Leerlingen kunnen tijdens de open dag kennismaken met het mbo, ontdekken wat het Graafschap College hem of haar te bieden heeft en sfeer proeven op onze locaties.

*Op de website van het Graafschap College staat op welke locaties rondleidingen worden gegeven en is meer informatie te vinden over de open dag. 

Reageren