28 januari open dag bij het Graafschap College

Op zaterdag 28 januari organiseert het Graafschap College een open dag. Van 10.00 tot 15.00 uur openen verschillende locaties hun deuren. Vanaf week 51 kunnen leerlingen zich via de website van het Graafschap College aanmelden voor de open dag.

Kijk mee op het GC

Tijdens de open dag krijgen leerlingen en hun ouders/verzorgers de mogelijkheid om de opleidingsmogelijkheden van het Graafschap College te verkennen. Studenten en docenten staan klaar om ze van alles te laten zien en vragen te beantwoorden.

Voorlichtingssessies: wat kies ik?

Iedere opleiding verzorgt tijdens de open dag vier voorlichtingssessies. Deze sessies bieden leerlingen de mogelijkheid om zich in één of meerdere opleidingen te verdiepen. Leerlingen kunnen zich via de website van het Graafschap College aanmelden voor deze sessies (vanaf week 51).

‘Help mij kiezen’-gesprekken

Weet een leerling, die in het laatste jaar van de opleiding zit, het écht nog niet en is het hierdoor erg lastig om een keuze te maken uit de voorlichtingssessies per opleiding? Dan kan hij/zij zich via onze website aanmelden* voor een ‘Help mij kiezen’ – gesprek met een van onze decanen. Er is een beperkt aantal gespreksmomenten beschikbaar (vol = vol).
*Aanmelden voor een gesprek met een van onze decanen tijdens de open dag is helaas niet mogelijk.

Binnenkort meer informatie

Binnenkort wordt op de website van het Graafschap College meer informatie over de open dag geplaatst. Ook volgt er een nieuwsbericht op het decanenplatform met meer informatie.

Reageren