Aanmelden open dag 28 januari nu mogelijk

Leerlingen die op zaterdag 28 januari de open dag van het Graafschap College willen bezoeken, kunnen zich vanaf nu aanmelden via de website van het Graafschap College. Op het aanmeldformulier kunnen zij ook aangeven of zij één of meerdere voorlichtingssessies per opleiding willen volgen. 

Bevestiging én QR-code

Na aanmelding ontvangt de leerling per e-mail een bevestiging van de aanmelding én een QR-code. Deze QR-code geeft toegang tot alle deelnemende locaties. Bezoekers die met de leerling meegaan (zoals ouders/verzorgers), hoeven zich niet aan te melden voor de open dag. 

‘Help mij kiezen’- gesprek

Voor laatstejaars leerlingen, die écht geen idee hebben welke vervolgopleiding zij moeten kiezen en het daardoor lastig vinden om een keuze te maken uit de voorlichtingssessies per opleiding, is er de mogelijkheid om zich aan te melden voor een ‘Help mij kiezen’-gesprek met een van onze decanen. Leerlingen moeten zich hier vooraf voor aanmelden via de website van het Graafschap College. Let op: er is een beperkt aantal gespreksmomenten beschikbaar (vol = vol) en het is niet mogelijk dat leerlingen zich tijdens de open dag voor dit gesprek aanmelden. 

28 januari van 10.00 tot 15.00 uur

Op zaterdag 28 januari opent het Graafschap College de deuren van 10.00 tot 15.00 uur. Leerlingen kunnen tijdens de open dag alle opleidingsmogelijkheden van het Graafschap College verkennen en zich via voorlichtingssessies verder verdiepen in opleidingen. 

Kijk hier voor meer informatie over de open dag. 

Reageren