Laden Evenementen

Informatieavond Vavo

  • Dit evenement is voorbij.

Op donderdag 29 juni 2017 is er een informatieavond over het Vavo op het Graafschap College.

Vavo staat voor Voortgezet Algemeen Volwassenenonderwijs. Op het Graafschap College in Doetinchem worden binnen het vavo de opleidingen vmbo-tl, havo en vwo verzorgd. Studenten moeten in principe 18 jaar of ouder zijn om deze opleidingen te kunnen volgen.

Er zijn verschillende redenen om een vavo-opleiding te willen doen. Vaak gaat het om studenten die op de eigen dagschool gezakt zijn en op een andere plek, met een andere vorm van onderwijs, een tweede kans willen. Ook zijn er studenten die al wel een diploma hebben behaald, maar nog 1 of meer certificaten willen halen om bijvoorbeeld een bepaalde vervolgstudie te kunnen gaan doen.

Iedereen die overweegt een vavo-opleiding te gaan volgen, is van harte welkom op de informatieavond. In verschillende voorlichtingsrondes krijgt men informatie over de verschillende opleidingen, toelatingseisen, vakkenpakketten, profielkeuze, studiebegeleiding, etc. Aanmelden voor de informatieavond is niet nodig, maar wie van tevoren toch even contact wil, kan bellen met de administratie van de Sector Educatie & Participatie van het Graafschap College, 0314 353 800.