Laden Evenementen

Open dag

  • Dit evenement is voorbij.

Bezoek aan locaties

Op vrijdag 18 maart organiseert het Graafschap College van 16.00 tot 20.00 uur een open dag. Deze open dag is bedoeld voor leerlingen die volgend schooljaar starten met een mbo-, entree- of vavo-opleiding. Van 16.00 tot 20.00 uur krijgen zij de gelegenheid om onze deelnemende locaties* te bezoeken. Samen met hun ouders of verzorgers kunnen zij rondlopen in het gebouw. Studenten en docenten staan klaar om ze van alles te laten zien en vragen te beantwoorden. 

*Deze locaties nemen deel aan de open dag: Groenlo, J.F. Kennedylaan, Keppelseweg, Maria Montessoristraat, Sportweg en Stoomtram. Klik op de betreffende locatie om te zien welke opleiding(en) je daar vindt. 

Leerlingen die meer willen weten over Vavo, Entree, Mijn School, YouLab en/of studentbegeleiding kunnen terecht bij de informatiestands in de centrale hal van locatie J.F. Kennedylaan.

Voorlichtingssessies

Leerlingen die nog specifieke opleidingsinformatie nodig hebben om dit jaar een keuze te kunnen maken, kunnen zich aanmelden voor een van de voorlichtingssessies van de betreffende opleiding. Deze worden tijdens de open dag op locatie gegeven om: 16.15 – 17.00 uur, 17.15 – 18.00 uur en 19.15 – 20.00 uur.

Aanmelden

Leerlingen die het Graafschap College op vrijdag 18 maart willen bezoeken om sfeer te proeven en/of een van de voorlichtingssessies willen bijwonen, kunnen zich vanaf 7 maart aanmelden via onze website.