Laden Evenementen

Open dag

  • Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 28 januari organiseren wij een open dag. Leerlingen (en hun ouders/verzorgers) die onze opleidingsmogelijkheden willen verkennen en/of zich willen verdiepen in een mbo-, entree- of vavo-opleiding zijn tussen 10.00 en 15.00 uur van harte welkom op een van onze deelnemende locaties! 

Op deze pagina staat meer informatie over onze open dag. Via de website van het Graafschap College kunnen leerlingen zich aanmelden voor onze open dag. 

Kijk mee op het GC

Tijdens de open dag kunnen leerlingen al onze opleidingsmogelijkheden verkennen. Ook kunnen zij meer te weten komen over de verschillende vormen van studentbegeleiding en andere pluspunten van het Graafschap College. Onze studenten en medewerkers staan klaar om de leerlingen van alles te laten zien en vragen te beantwoorden. 

Voorlichtingssessies

Leerlingen die zich in één of meerdere opleidingen willen verdiepen, kunnen tijdens de open dag voorlichtingssessies per opleiding volgen. Deze sessies vinden op vaste tijdstippen plaats, namelijk om 10.30, 11.30. 13.30 en 14.30 uur. Iedere sessie duurt 30 minuten. Leerlingen kunnen zich voor maximaal vier verschillende voorlichtingssessies aanmelden. 

Aanmelden

Via de website van het Graafschap College kunnen leerlingen zich aanmelden voor de open dag. In het formulier kunnen zij aangeven welke voorlichtingssessie(s) zij willen volgen. Na aanmelding ontvangen zij een bevestiging per mail. De bevestiging bevat een QR-code. Deze code wordt alleen bij de ingang van onze locaties gescand.  

Welke locaties zijn geopend?

Tijdens de open dag zijn de volgende locaties geopend:

  • Fabriekstraat 
  • Groenlo 
  • Gildestraat 
  • J.F. Kennedylaan 
  • Keppelseweg 
  • Maria Montessoristraat 
  • Sportweg 
  • Stoomtram 

Op dit kaartje is te zien waar iedere locatie zich bevindt.

Parkeren en pendelbus

Bij sommige locaties is het aantal parkeerplaatsen beperkt. De kans is aanwezig dat leerlingen moeten uitwijken naar nabijgelegen parkeergelegenheden. Indien leerlingen meerdere locaties willen bezoeken: er rijden tijdens de open dag pendelbussen tussen de deelnemende locaties. Meer informatie over het parkeren en de pendelbus is hier te vinden.

‘Help mij kiezen’-gesprek

Voor laatstejaars leerlingen, die écht geen idee hebben welke vervolgopleiding zij moeten kiezen en het daardoor lastig vinden om een keuze te maken uit de voorlichtingssessies per opleiding, is er de mogelijkheid om zich aan te melden voor een ‘Help mij kiezen’-gesprek met een van onze decanen. Leerlingen moeten zich hier vooraf voor aanmelden via de website van het Graafschap College. Let op: er is een beperkt aantal gespreksmomenten beschikbaar (vol = vol) en het is niet mogelijk dat leerlingen zich tijdens de open dag voor dit gesprek aanmelden.