Laden Evenementen

Open dagen

  • Dit evenement is voorbij.

In januari en februari organiseert het Graafschap College online open dagen! Leerlingen, die op zoek zijn naar een mbo-, entree- of vavo-opleiding, kunnen deelnemen aan online sessies per opleiding, video’s van onze locatiebekijken en vragen stellen tijdens de live Q&A’s. 

Online sessies 

We organiseren online sessies. Tijdens een sessie, die 30 minuten duurt, worden leerlingen door docenten en/of studenten van het Graafschap College geïnformeerd over de inhoud van de opleiding en hebben zij de mogelijkheid om vragen te stellen. Via deze link kunnen leerlingen zich aanmelden voor één of meerdere sessies. Per mail ontvangen zij een bevestiging van hun aanmelding én de link(s) naar de sessie(s) van hun keuze. 

Locatievideo’s 

Helaas kunnen de eerder geplande rondleidingen niet doorgaan. Binnenkort staan op onze website wel leuke video’s over onze locaties. Door middel van deze video’s kunnen leerlingen ‘binnenkijken’ bij het Graafschap College en krijgen zij een indruk van de locaties waar de verschillende opleidingen worden gegeven. 

Live Q&A 

Leerlingen die vragen hebben, bijvoorbeeld over hun toekomstige opleiding, het Graafschap College, het mbo of het maken van een opleidingskeuze kunnen terecht bij de live Q&A’s (per richting en algemeen). Leerlingen hoeven zich vooraf niet aan te melden. Via de link op de website, die vlak voor de start actief wordt, kunnen zij online deelnemen aan de live Q&A van hun keuze en vragen stellen aan medewerkers van het Graafschap College. 

Data 

Onze online open dagen duren drie weken. Iedere week staan er andere opleidingsrichtingen centraal. 

  • 25 t/m 29 januari: Zorg, Welzijn & Sport Zorg, Welzijn, Dienstverlening en ondersteuning en Sport en bewegen 
  • 1 t/m 5 februari: Economie & Dienstverlening Defensie, Economie en administratie, Horeca, bakkerij en faciliteiten, Handhaving en beveiliging, Uiterlijke verzorging, Toerisme en recreatie, Transport en logistiek en Retail en commercie 
  • 8 t/m 12 februari: Economie & Dienstverlening Horeca, bakkerij en faciliteiten, Uiterlijke verzorging en Toerisme en recreatie 
  • 8 t/m 12 februari: Techniek & Informatica Gebouwde omgeving, Metaal en mechatronica, ICT en mediavormgeving, Engineering en Mobiliteit en voertuigen 
  • 25 januari, 2 februari en 10 februari: Educatie & Participatie Entree (alle negen profielen) en Vavo 
  • 4 februari: Educatie & Participatie Entree Techniek (de vier profielen Bouwen, wonen en onderhoud, Mobiliteitsbranche, Logistiek, Installatie- en constructietechniek) 
  • 4 februari en 11 februari: Educatie & Participatie Mijn School 

Richtingspagina’s 

Leerlingen die nu alvast willen ontdekken welke richting het best bij hun past, kunnen terecht op de website van het Graafschap College. Ze kunnen deze video bekijken en de richtingspagina’s bezoeken. Op deze pagina vinden zij informatie over alle richtingen, de online evenementen, verhalen van studenten en inspirerende video’s.