Laden Evenementen

Vavo-bijeenkomst voor afdelingsleiders vo

  • Dit evenement is voorbij.

Woensdag 19 april organiseert het vavo van het Graafschap College een bijeenkomst voor afdelingsleiders van regionale vo-scholen. Het doel van de bijeenkomst is om ervaringen en informatie uit te wisselen, om daardoor de samenwerking tussen vo en vavo verder te stroomlijnen. Als jongeren goede voorlichting over het vavo krijgen en vo- en vavo-school voor een soepele overdracht zorgen, vergroot dit immers de kans dat zij ook binnen het vavo succesvol zullen zijn.

Tijdens de bijeenkomst, voorgezeten door Anja Reimert (opleidingsmanager vavo van het Graafschap College), krijgen afdelingsleiders van vo-scholen informatie over bijvoorbeeld de werkwijze binnen het vavo, de aansluiting vo-vavo en de zogenaamde Rutte-regeling (‘uitbesteding’). Andersom kunnen afdelingsleiders hun vragen, op- en aanmerkingen over de samenwerking met het vavo kwijt.

Afdelingsleiders die op de  bijeenkomst, op woensdag 19 april tussen 15.30 en 17.00 uur, aanwezig willen zijn, kunnen dit door middel van een e-mail laten weten aan Anja Reimert, a.reimert@graafschapcollege.nl.