Rekenen op de Zomerschool

Iedere zomervakantie organiseert het rekenteam van het Graafschap College ‘Rekenen op de Zomerschool’. Deze rekenweken zijn speciaal bedoeld voor (aankomend) studenten die na de zomervakantie starten op het Graafschap College en niet zo goed zijn in rekenen. Het rekenprogramma op de Zomerschool is gratis! Studenten kunnen kiezen tussen twee periodes, namelijk: twee weken aan het begin of twee weken aan het einde van de zomervakantie. In 2017 zijn dat de weken 27+28 en 33+34. De lessen vinden van maandag tot en met donderdag van 9.30 tot 14.30 uur plaats, op locatie Julianaplein in Doetinchem.

De lessen worden verzorgd door gekwalificeerde, ervaren rekendocenten. Er wordt zowel in groepjes als individueel gewerkt aan rekenopdrachten. Er is veel tijd voor het stellen van vragen en het oefenen van bepaalde vaardigheden. De docenten zorgen voor afwisseling in werkvormen en praktische opdrachten. Er wordt hard gewerkt, maar het is ook een leuke tijd!

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via zomerschool@graafschapcollege.nl.

Reageren