Meld je aan voor onze jaarlijkse Decanendag op donderdag 12 oktober

Ieder jaar organiseert het Graafschap College een Decanendag voor de decanen van de VMBO-decanenkring en de praktijkscholen in onze regio. Dit jaar vindt deze bijeenkomst plaats op donderdag 12 oktober in het nieuwe Onderwijsleercentrum op het hoofdgebouw (J.F. Kennedylaan 49 te Doetinchem). Via onderstaand formulier kun je je aanmelden. Wij vragen je dit vóór 2 oktober te doen.

Tijdens de Decanendag informeren wij je graag over de laatste ontwikkelingen binnen het Graafschap College en relevante veranderingen binnen het mbo. Meer informatie over de inhoud van de dag vind je op de evenementenpagina.

NIEUW: Dit jaar willen we je ook de mogelijkheid bieden om zelf onderwerpen aan te dragen. Indien mogelijk zullen we deze tijdens de Decanendag behandelen. Eventuele onderwerpen en vragen die niet aan bod komen, worden later via het Decanenplatform behandeld en beantwoord.

Aanmeldformulier

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.
Meer informatie:


Reageren